Нов продукт: Smart книгa и умнa визиткa!!!

Нов продукт: Smart книгa и умнa визиткa!!!

Предлагаме нова гама от умни рекламни продукти базирани на NFC технологията.  

Бъдете сред иновативните автори, които по нестандартен и интересен начин представят себе си и своята иновативна книга, която говори при докосване с телефон!  Удивете клиентите или бизнеспартньорите си с умна визитка, която записва контактите ви при допиране до телефона на партньора. Поръчайте интерактивен стикер или умен ключодържател с широка гама от функционалности.

Какво е Умна Визитка?

Това е визитка за многократна употреба. Тя не се дава, а остава в лицето, което се представя. Когато я доближите до телефона на приемащия, вашите контактни данни се прехвърлят към всеки телефон с NFC четец. Поръчай от тук.

Какво е Smart Книга?

В корицата и има вграден чип със записана информация. Когато доближим телефон до корицата, ние можем да отворим скрита информация с контакти на автора, безплатен  бонус с приложения на книгата или друг поздрав от автора. Виж повече тук.

Какво е Умен Ключодържател?

Това е ключодържател – визитка със записана лична информация, която може да закачите на ключовете си и да носите навсякъде с вас. Колко често ви се е случвало да притрябва визитка и да установите, че сте я забравили? А с умния ключодържател можете просто да доближите телефона на събеседника си и той да запише вашите контакти. Вземи от тук.

Какво е Умен стикер?

Стикер с NFC, който може да се залепи на портфейла или друго място. Може да лепнете стикера на калъфа на телефона си и когато го доближите до друг телефон, да предадете информация на отсрещният човек.  Aко имате заведение и всеки ви пита за WiFi паролата, може да залепите един стикер на масата и просто да им кажете да докоснат устройствата си до него. Може да направим и други дейности с него, например да запишем коледен поздрав с определена песен, да набира определен номер или всичко,  което може да правите с един телефон.  Въпрос на фантазия, виж повече тук.

Как работи?

Нашите умни продукти използват технологията за незабавно споделяне NFC, която работи с  всички модели съвременни телефони. 

 1. Включете NFC четеца на телефона, на който искате да прехвърлите данните.
 2. Допрете умната визитката, ключодържател или книга до телефона.
 3. Готово! Копирането става за секунда и данните вече са в телефонния указател.

Приложение на NFC таговете

С NFC таговете можете да автоматизирате многократно повтарящи се процеси и да улесните живота на читателите или партньорите си.  Да предавате контактите си, социалните мрежи,  да отваряте определен сайт или друга информация при докосване с телефона.

Ние използваме т.н. Ntag216 NFC, който позволява запис на голямо количество информация с капацитет до 888 байта, чете на разстояние от 1 до 5 cm. с експресна скорост 2 стотни от секундата.  Тагът е презаписваем и може да го изтривате и записвате друга информация върху него 100 000 пъти и дълъг живот над 10 години. Вижте как да презаписвате вашите тагове тук. Може да се използва за:

 • автоматизация на дома;
 • контрол на достъпа;
 • споделяне на визитки и контакти;
 • споделяне на WiFi;
 • мобилна идентификация;
 • управление процеси в мобилен телефон;
 • управление на компютъра;
 • навигиране до определен адрес;
 • маркетинг;
 • вход за събития;
 • и още хиляди приложения.

Какво представлява NFC технологията?